Ko drobni tisk ni več problem!

ACTA VIVA

Naše stranke so uspešna podjetja, ki so osredotočena na svojo dejavnost, zaposlitev strokovnjaka ki bi se ukvarjal izključno z zavarovanji in odpravljanjem tveganj, pa bi bila za njih nerentabilna. Zato to delo, kot svojevrstno obliko »outsorcinga« opravimo za podjetje, saj le-to z lastnimi kadri, zaradi pomanjkanja časa in znanja iz področja zavarovalništva, te neizogibne obveznosti samo ne more izvajati dovolj kakovostno.

 

Odlikujejo nas znanje in bogate izkušnje. Za svoje delo smo licencirani s strani Agencije za zavarovalni nadzor, ki je prokuristu podelila dovoljenje za opravljanje poslov zavarovalnega posredovanja - kot enemu izmed prvih v Sloveniji, z zaporedno številko 16 - že v letu 2003. Svoje znanje nenehno nadgrajujemo in se izobražujemo, smo tudi člani Združenja zavarovalnih posrednikov Slovenije in Gospodarske zbornice Slovenije - Podjetniško trgovske zbornice.

 

Podjetje Acta viva d.o.o. je pri svojemu delu popolnoma neodvisno in nima nobenih pravnih ali ekonomskih povezav s katerokoli od zavarovalnic, ki bi lahko vplivale na nepristranskost. Delujemo izključno v imenu in interesu svojih strank – to pa je tudi ena izmed bistvenih razlik v primerjavi z dejavnostjo bolj številčnih agentov oz. zastopnikov, ki delujejo v slovenskem prostoru bodisi samostojno ali kot zaposleni v zavarovalnici in so »podaljšana roka zavarovalnice« oz. delujejo v interesu zavarovalnice.

 

Sodelovanje z nami omogoča podjetjem sklenitev zavarovanj in še prej pridobitev konkurenčnih ponudb - pri vseh zavarovalnicah, ki delujejo na slovenskem prostoru in tudi zavarovanje poslovnih rizikov v tujini. Naše vodilo je obvladovanje stroškov in upravljanje s tveganji v podjetjih na način, da svojim strankam zagotovimo zavarovanja z optimalnimi kritji in s čim nižjimi stroški.  


Hitri kontakt

Acta viva d.o.o.
Ulica Sadež 35
SI-8340 Črnomelj
Tel.: +386 (0)7 305 10 01
Mob: +386 (0)41 765 205
E: info@actaviva.si